Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

U-19: закономірна нічия «Скали» та «Сталі»

19-річні вихованці стрийської «Скали» провели черговий офіційний матч у чемпіонаті Прем’єр-ліги. Команда Павла Кікотя у Моршині розписала бойову нічию з дніпродзержинською «Сталлю» - 1:1.

Що цікаво, стрийська «Скала» була першою командою у чемпіонаті Прем’єр-ліги, яка зуміла зупинити переможну ходу «Сталі». Підопічні Павла Кікотя обіграли суперника на виїзді (1:0), натомість не змогли розкусити «міцний горішок» у себе вдома. Нічия 1:1 у Моршині на стадіоні «Медик» повністю відобразила перебіг подій на ігровому полі.

Через втрату кількох основних виконавців гравці «Скали» не змогли грати проти «Сталі» «першим» номером. Господарі поля прийняли виклик суперника і побудувати свою гру від захисту на контратаках. Здебільшого «Сталь» ламала позиційну оборону суперника, а «Скала» ловила суперника на контратаках.

У першому таймі забити вдалося лише «Скалі». Нестандартний розіграш кутового завершився цікавою комбінацією та влучним ударом в дальнйі від воротаря кут воріт Владислава Левчика.

Відігралася «Сталь» на початку другого тайму. Провалом в центрі оборони «Скали» скористався кращий бомбардир команди Армен Оганісян. Загалом «Сталь» у другому таймі більше контролювала м’яч, більше позиційно атакувала, але «Скала» надійно захищалася. Що цікаво, у такій грі «малиново-зелені» мали шанс вирвати перемогу наприкінці поєдинку, але погасити «пожежу» у штрафному майданчику гостей «Скалі» не вдалося.

10 квітня гравці «Скали» повинні були зіграти з запорізьким «Металургом», але через те, що «Металург» знявся з чемпіонату України, «малиново-зелені» автоматично отримають три очки та технічну перемогу з рахунком 3:0.

Наступний матч «Скала» U-19 зіграє 17 квітня на виїзді проти «Дніпра».

Фото ФК "Скала"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ