Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

U-21: "Львів" на виїзді здолав "Олімпік"

У четвер, 10 грудня, відбувся календарний матч 13 туру Чемпіонату України U-21 між командами ФК "Олімпік" (Донецьк) та ПФК "Львів". За підсумками протистояння "городяни" здобули перемогу з великим рахунком. Про це повідомили 11 грудня в Інформаційній службі ПФК "Львів".
Фото Інформаційна служба ПФК "Львів"

Напередодні звітного поєдинку до турнірної таблиці заглядати можна було б лише з цікавості. У заключному турі перед зимовою перервою кожна команда має намір зіграти на максимально хороший результат, аби у відпустку піти з хорошим настроєм. Власне тому, будь-які передматчеві прогнози якщо не нівелювали, то принаймні ставили під сумнів.

Зустріч розпочалася досить жваво з обох сторін. По перших хвилинах важко було якійсь із команд віддати перевагу. Колективи діяли на зустрічних. Втім, такий стан справ панував на полі близько десяти хвилин. Вже невдовзі «Львів» захопив м’яча до власних володінь та почав активно гостювати на чужій частині поля. Варто відзначити, що на матч молодіжних складів з «Олімпіком» головна команда «Львова» делегувала одразу трьох представників. Втім, якщо Грисьо провів увесь матч на заміні, то Міхоубі та Феліпе постійно додавали впевненості своїм партнерам по команді. Бразилець, до слова, відзначився дебютним у протистоянні голом. На 17 хвилині молодого латиноамериканця залишили без уваги і той своєю свободою скористався сповна. «Городяни» продовжили нагнітати поблизу воріт суперників. «Олімпійці», своєю чергою, теж у захисті відсиджуватись не збирались та зі змінним успіхом намагалися знайти пробіли в оборонних редутах гостей. За такого перебігу подій час першого тайму було вичерпано.

Друга половина гри, як згодом з’ясувалося, стала для нас більш вдалою. У другому таймі «синьо-золоті леви» майже завжди перебували з м’ячем, комбінували на полі та раз по раз шукали свого щастя поблизу воріт «Олімпіка». За такого суттєвого домінування було дуже дивно те, що «Львів» ніяк вдруге забити не може. Немов з рога достатку голи почали сипатись вже під завісу матчу. Забивши на 80 та 87 хвилині, дубль до свого активу записав Вичіжанін. Масну крапку у дуелі поставив Топчій, який здорово реалізував свою гольову нагоду на 88 хвилині. Опісля фінального свистка досвідченого арбітра Абдули було зафіксовано дуже впевнену звитягу наших хлопців.

На зимову перерву у чемпіонаті команда «городян» пішла у доброго гуморі.

«Приємно давати коментарі після таких вдалих матчів. На полі дійсно була команда. Хлопці як слід налаштувалися, виконали усі настанови, тому рахунок на табло. Задоволений тією грою, яку нам вдалося продемонструвати. У першому таймі, і це показує статистика, нам було трішки важко, але вже у другій половині гри своє знайшли, забили та довели поєдинок до впевненої перемоги. Вітаю хлопців. Зимувати будемо у хорошому настрої», – зазначив наставник ПФК «Львів» U-21 Тарас Мазур.

Чемпіонат України U-21. 13 тур
21 листопада. 13:00
с. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена»

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Асистенти: Володимир Дорошенко (Житомир), Світлана Грушко (Київська обл.)
Четвертий арбітр: Владислав Дорош (Київ)
Спостерігач арбітражу: Юрій Власенко (Київ)

«Олімпік» U-21 (Донецьк) – «Львів» U-21 (Львів) – 0:4 (0:1)
Голи: Феліпе, 17, Вичіжанін, 80, 87, Топчій, 88
Попередження: Савошко, 25, Пентелейчук, 31

«Олімпік» U-21: Чекотун, Гусін, Касабуцький (Кирилюк, 75), Мазур (к), Осадчук, Жихарь, Митюк, Король, Кочубинський (Біскуб, 46), Бокий, Грецайчук (Пресіч, 75)

Тренер: Владислав Бурлака

«Львів» U-21: Лалак, Савошко, Григоращук, Хімчак, Крушинський, Кошман (Шута, 46), Пентелейчук (Михайлів Є., 83), Топчій, Міхоубі (Бекерський, 55), Феліпе (Гураль, 46), Вичіжанін (к)

Тренер: Тарас Мазур

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ