Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2005 році сільгоспвиробникам збільшено кредитів на пільгових умовах у 2,4 раза

У 2005 році сільгоспвиробникам збільшено кредитів на пільгових умовах у 2,4 раза. Про це сказав заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу Іван Стефанишин під час прес-конференції на тему „Підсумки роботи за рік та нові завдання в реформуванні українського села”. „Близько   третини   сезонної   недостачі   обігових коштів товаровиробників у 2005 році покрито за рахунок пільгових кредитів комерційних банків”, – сказав він.
 Всього було надано кредитів на пільгових умовах - 194,4 млн грн, що в 2.4 рази більше, ніж у минулому році. Частка довготермінових пільгових кредитів зросла до 40%. На фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств значний вплив мала державна політика, що здійснювалась у 2005 році. За рахунок коштів Державного бюджету підтримка сільськогосподарських товаровиробників здійснювалась через 17 загальнодержавних програм на суму 53,6 млн грн, що в 1,5 раза більше, ніж в 2004 році.
На розвиток програм сільського господарства було направлено 6,4 млн грн коштів обласного бюджету  (в 1,7 раза більше 2004 року).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ