Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2021 році на реалізацію обласних програм скерують 1,46 млрд грн

Львівська обласна рада затвердила фінансовий ресурс для реалізації обласних цільових програм у 2021 році в обсязі 1,46 млрд грн. Про це інформує пресслужба Львівської облради.

На цьому наголосив голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт під час сесії обласної ради сьогодні, 16 березня.

«Нагадаю, у 2020 році обсяг фінансування програм за рахунок коштів обласного бюджету з урахуванням змін становив 1,42 млрд грн. Сподіваюся на реалізацію усіх наших планів цього року шляхом виконання всіх показників обласного бюджету», - зауважив Володимир Квурт.

Відтак депутати, проголосувавши за внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2021 рік, збільшили видаткову частину обласного бюджету за рахунок, зокрема перехідних залишків субвенцій з державного бюджету – 440 млн грн, вільних залишків станом на початок року – 120,8 млн грн, залишків субвенції з місцевих бюджетів – 12 млн грн, надходження коштів від відчуження майна обласної комунальної власності – 126,7 млн грн та іншого.

Цим рішенням обласна рада остаточно розподілила видатки за обласними цільовими програмами і дала старт до реалізації усіх 27 обласних цільових програм.

Крім того, додатково скерували фінансовий ресурс, зокрема для Комплексної програми розвитку культури Львівщини – 1 млн грн., Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я  Львівської області – 15,8  млн грн., Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області – 3,3 млн грн, Комплексної програми надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області – 573 тис грн.

Також передбачили 129,5 млн грн на Програму капітального будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ