Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У 25-ти школах Львова працюватимуть офіцери Служби освітньої безпеки

Про це заявив начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк під час прямого ефіру у Facebook.
Фото Гал-інфо.

“З цього року у Львові, вже починаючи з вересня, у 25-ти навчальних закладах починає працювати офіцер Служби освітньої безпеки. Це великий проєкт на рівні країни, організований спільно з Національною поліцією, Міністерством внутрішніх справ та Міністерством освіти. Тому шановні батьки, шановні учні тих наших 25-ти шкіл, готуйтеся, що з початку навчального року у своїх школах ви будете бачити поліцейських”, - розповів Андрій Закалюк. 

Основна функція офіцерів, за словами керівника управління освіти, – це безпека самого освітнього процесу та безпека школи. Зокрема, вони контролюватимуть вхід до школи, аби сторонні люди не могли зайти до навчального закладу.

“Ми чекаємо офіцерів Служби освітньої безпеки у наших школах. Ми дуже надіємося, що вони стануть хорошими партнерами і допомогою нашим школам, в першу чергу, у плані безпеки”, – зазначив Андрій Закалюк.

Під час прямого ефіру керівник управління освіти Львова розповів також про те, що школи готові до початку навчального процесу, відповідно до безпекових вимог. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ