Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

У Авдіївці немає світла та води

Учора, 5 березня, близько 16:50 у Авдіївці внаслідок бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії 110 кВ, також у місті немає постачання води. Станом на сьогодні, 6 березня, 07:00 подача світла та води не є відновлена. Про це інформує прес-служба ДСНС України.

"Станом на 7 год. 6 березня централізоване електропостачання відсутнє. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення планується забезпечити електроенергією від 7 генераторів ДСНС. Централізоване водопостачання тимчасово припинено (створено резерв води із розрахунку на 4 доби). Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі. 

Температура повітря навколишнього середовища становить 10 градусів тепла. 1 піротехнічний розрахунок ДСНС (5 чол., 2 од. тех.), знаходиться в готовності для залучення в разі необхідності обстеження та розмінування місць аварійно-відновлювальних робіт. До аварійно-відновлювальних робіт  від ДСНС залучено 24 особи та 8 од. техніки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора бої за Авдіївську промзону розгорілися з новою силою. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ