Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Бангладеш за дивних обставин померли двоє українських моряків

У місті Читтагонг на південному сході Бангладеш на суховантажі AP ASTAREA один за одним померли двоє українських моряків.
фото - fleetmon.com

Про це інформує OBOZREVATEL.

Смерть обох настала в четвер, 30 вересня, пише Fleetmon. 31-річного Костянтина Єрмака, який збирав корабель, знайшли мертвим у його каюті.

Коли другий українець, 60-річний Геннадій Яценко, побачив тіло колеги, у нього почалися проблеми з диханням. Чоловіка на катері госпіталізували, проте медики змогли лише констатувати смерть моряка.

Імовірно, у Яценка міг статися серцевий напад. Зазначається, що на тілі молодшого загиблого Єрмака жодних пошкоджень не виявлено. Ані в обох громадян України, ані в інших членів команди не було ознак зараження COVID-19.

Причини смерті обох українців встановлюються, для цього їхні тіла доправили до медзакладу для розтину. Після цього моряків повинні повернути на батьківщину.

Суховантаж AP ASTAREA, який ходить під прапором Маршаллових островів, прибув у Бангладеш з Єгипту 19 вересня. На борту судна був карбамід із Білорусі. Після вивантаження частини добрива в Читтагонгу корабель мав відплисти до міста Монгла, Бангладеш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ