Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Білогорівці українські військові відбили ворожий штурм

На Луганщині російським загарбникам не вдалося захопити Білогорівку.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пише Укрінформ.

«У Білогорівці українські військові відбили штурмові дії противника. Окупанти відійшли. Основні зусилля орків зосереджені на встановленні контролю над територією Луганської області у межах адміністративних кордонів», - зазначив Гайдай, додавши, що росіяни продовжують обстрілювали та знищувати населені пункти області.

Також, за його словами, на нещодавно захоплених територіях росіяни встановлюють свої порядки, розповідають нісенітниці про відкриття шкіл з 1 вересня, швидке відновлення комунікацій.

«Це все брехня, те саме було в Маріуполі - всі бачили, як бігла вода зруйнованими будинками. Єдине, на що здатні рашисти, - це тероризувати місцеве населення. орки вже шукають активістів та родини військових, в цьому допомагають колаборанти», - наголосив очільник Луганщини.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ