Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бориславі виявили контрабандну техніку та чорнову бухгалтерію

Податковими міліціонерами Львівщини виявлено велику партію побутової техніки іноземного виробництва ввезеної до України без сплати митних платежів. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Територіального органу ДФС у Львівській області.
Фото ДФС

В межах операцій «Рубіж», „Бастіон” та „Мережа” встановлено, що в одному із складських приміщень м. Борислава здійснювалось накопичення та реалізація побутової техніки європейських виробників, яка ввозиться до України подрібненими партіями без сплати митних платежів та податків.

Реалізація техніки відбувалась через Інтернет-магазин і поштових операторів.

В результаті санкціонованих судом і проведених обшуків в межах кримінального провадження за частиною 2 статтею 212 Кримінального Кодексу України («Ухилення від сплати податків у великих розмірах») виявлено та вилучено побутову техніку іноземного виробництва орієнтовною вартістю близько 4 млн.грн., печатки контрагентів-нерезидентів, банківські картки, чорнову бухгалтерію, не обліковану („тіньову”) готівку.

Тривають першочергові слідчі дії.

Кримінальним кодексом України передбачена відповідальність за такі дії у вигляді штрафу від 2000 до 3000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 34 до 51 тис. грн.) з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ