Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У боях за Бахмут ворог перейшов до «сирійської» тактики

У боях за Бахмут російські загарбники перейшли до «сирійської» тактики випаленої землі, оборона міста триває, ситуація складна, але контрольована.
Фото: Military Media Center

Про це повідомив командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський, передає Military Media Center у телеграмі.

Так, у неділю, 9 квітня, Сирський відвідав найгарячіші ділянки фронту на Бахмутському напрямку, де заслухав командирів військових частин й угрупувань щодо ходу оборони та проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

На місці командувач прийняв оперативні рішення та поставив задачі.

Також Олександр Сирський зустрівся з особовим складом бригад Сухопутних військ, Десантно-Штурмових військ, Територіальної оборони, які сьогодні героїчно протистоять наступу ворога на Бахмутському напрямку. Він відзначив найкращих бійців нагородами, цінними подарунками та грошовими преміями.

«Наші мужні воїни своїми діями виснажили вагнерівців, тому ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи.
Бої мають жорсткий характер з обох боків
», — зазначив він.

За даними командувача, ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі. Рашисти знищують будівлі та позиції ударами авіації й вогнем артилерії.

«Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована», — додав Олександр Сирський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ