Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бродах затримали раніше судимого чоловіка, який хотів продати боєприпаси

У Бродівське відділення поліції 9 вересня звернувся 52-річний місцевий мешканець, який повідомив, що невідомий чоловік пропонував йому придбати набої до вогнепальної зброї, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"Правоохоронці виявили на місці події 25-річного жителя райцентру, раніше судимого за крадіжки, розбій та погрози вбивством. Зловмисник мав при собі поліетиленовий пакет, в якому знаходились 177 патронів калібру 7,62 міліметра. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов під час прибирання в будинку покійної родички і продавати їх наміру не мав", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські вилучили набої у зловмисника та скерували їх на експертне дослідження.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Операція "Зброя" на Донеччині: вилучено понад 70 кг вибухівки

Нагадаємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться спецоперація «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці проводять заходи по виявленню у громадян незареєстрованої вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю поліцейським, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, а в окремих випадках зможуть зареєструвати мисливську зброю і користуватись нею на законних підставах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ