Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Бродівському районі виявили три застарілих артснаряди

Як повідомили 21 травня у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом доби піротехніки ДСНС вилучили та знищили 3 артилерійських снаряди часів Другої світової війни

20 травня о 13:00 піротехнічною групою 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 1 од. 75 мм та 1 од. 57 мм артилерійські снаряди часів Другої світової війни, які були виявлені в с. Накваша Бродівського району місцевими мешканцями під час випасання худоби на пасовищі.

Цього ж дня о 17:00 піротехнічною групою 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 122 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Дана вибухонебезпечна знахідка була виявлена в с. Конюшків Бродівського району в полі під час земляних робіт.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням неухильно дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не беріть до рук небезпечний предмет, не переносьте та не розбирайте його,  не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером "101" або "102"!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, рятувальники Львівщини тричі гасили пожежі трави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ