Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Британії запідозрили нове отруєння хімічною речовиною

У британському місті Бат знайшли тіло 20-річного юнака, який загинув у наслідок можливого отруєння невідомою хімічною речовиною. Про це повідомило УНН з посиланням на Daily Mail.

"Після знайдення тіла 20-річного юнака представники поліції почали себе погано почувати, у них виявили ознаки отруєння хімікатами. Ми вважаємо, що може існувати хімічна речовина, яка міститься в квартирі. Поки нічого точно заявляти не можна, але смерть розглядається, як підозріла", - повідомили правоохоронці.

Поліція та рятувальники у спеціальних костюмах оточили квартиру померлого на добу для подальшого розслідування причин його смерті.

Як повідомляв УНН, стан здоров’я жителя Британії Чарльза Роулі, який отруївся нервово-паралітичною речовиною "Новічок" в Еймсбері місяць тому, погіршився у лікарні.

Нагадаємо, Чарльз Роулі, який постраждав у результаті отруєння в Еймсбері, на минулих вихідних був знову доставлений в лікарню, бо має проблеми із зором. 

44-річна британка Дон Стерджес і її 45-річний супутник Чарльз Роулі 30 червня були госпіталізовані в місті Еймсбері (графство Вілтшир) у критичному стані, а пізніше Скотленд-Ярд виступив зі твердженням, що вони піддалися впливу “Новачка”, тієї ж нервово-паралітичної речовини, якою в Солсбері в березні були отруєні екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Тоді Лондон поклав відповідальність за подію на Москву. Ввечері 8 липня Скотленд-Ярд повідомив, що Стерджес померла. Слідчі порушили справу про вбивство. Сам Роулі прийшов до тями і був допитаний поліцією.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ