Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді нетверезий чоловік розбив двері до міськради

Поліцейські притягнули до відповідальності чоловіка, який розбив вхідні двері у будівлі Червоноградської міської ради. Про це повідомили 15 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Встановлено, що 36-річний місцевий мешканець перебував у стані алкогольного сп’яніння, на нього складено адмінпротоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору вимозі поліцейського.

14 лютого, близько 11.45, до поліції звернулася 68-річна мешканка міста Червоноград, яка повідомила, що невідомий чоловік, намагаючись потрапити до приміщення Червоноградської міської ради, розбив склопакет вхідних дверей.

На місце негайно виїхали співробітники відділення реагування патрульної поліції Червоноградського районного відділу поліції. Під час встановлення обставин події правопорушник продовжував поводитися агресивно, нецензурно висловлювався, на зауваження правоохоронців не реагував та відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських.

Як встановили правоохоронці, до скоєння правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Стосовно нього складено адміністративні протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Максимальне покарання, передбачене статтями, - адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо,  внаслідок обвалу  на вулиці Садовій у Львові тілесні ушкодження отримав співробітник охоронного агентства. Від отриманих травм він загинув під уламками та був виявлений без ознак життя

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ