Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Червоноградському районі під час пожежі загинув чоловік

21 серпня о 06:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Пристань Червоноградського району. Пожежа виникла в дерев’яній літній кухні, розміром 10×7 м. Про це інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

На місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи 52-ого державного пожежно-рятувального поста м. Великі Мости , 48-ого державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська та оперативна група Червоноградського районного управління.

На момент прибуття пожежних підрозділів будівля вже була охоплена вогнем, полум’я з швидко поширилось дерев’яними конструкціями будівлі. Складність пожежі полягала в загрозі перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок та господарську будівлю.

Пожежу вдалось локалізувати о 06:42 та ліквідувати о 07:02. На місці пожежі виявлено тіло власника, 1960 року народження.

Внаслідок пожежі вогнем знищено літню кухню. Пошкоджено дах цегляної господарської будівлі, розміром 12×4 м на площі 20 кв.м, два вікна та дах цегляного житлового будинку, розміром 12×7 м на площі 3 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ