Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Чорнобилі шосту добу триває ліквідація пожежі

Фото: ДАЗВ
Фото: ДАЗВ
Фото: ДАЗВ
Фото: ДАЗВ
Фото: ДАЗВ
Фото: ДАЗВ
1/3
9 квітня у прес-службі Державного агентства України з управління зоною відчуження повідомили радіаційну ситуація в зоні відчуження в районі пожежі.

Станом на 12:00 годину 09.04.2020 тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с. Чистогалівка на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 гектарів. На території Денисовецького лісництва в заплаві р. Грезля спостерігається тління трав'яного настилу і чагарників окремими вогнищами. На території Котовського лісництва спостерігається тління трав'яного настилу між смт Поліське, с. Тараси і с. Володимирівка. Поширення пожежі немає. Ситуаційна картосхема пожеж наведена на Рис.1.

Рівні потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання за даними пунктів АСКРС в районі пожежі істотно не змінилися, коливання поточних значень знаходяться у звичних для кожного пункту межах (таблиця 1, рис. 2).

Контрольні рівні потужності еквівалентної дози не перевищені.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 4 квітня о 13:22 до ДСНС надійшла інформація, що в Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Володимирівка Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ