Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Чорному морі знаходиться ворожий підводний човен - Плетенчук

Є зараз підводний човен у Чорному морі, проєкт "Варшавянка" 636

Станом на зараз в акваторії Чорного моря перебуває підводний човен проєкту 636 "Варшавянка".

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив речник ВМС ЗСУ капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук.

"Ситуація в Чорному морі залишається незмінною. Є зараз підводний човен у Чорному морі, проєкт "Варшавянка" 636. Стала практика для росіян станом на зараз в цій акваторії", - сказав Плетенчук.

За його словами, щодо акваторії Азовського моря, то в ній наразі жодного корабля не зафіксовано.

"Мабуть, хтось подарував росіянам карту і циркуль, і вони нарешті змогли порахувати радіус ураження і вирішили, що знаходитись в акваторії Азовьского моря смертельно небезпечно. Акваторія Азовського моря перебуває під нашим вогневим контролем, тому вони вирішили, що ми працюємо так само, як і вони - використовуємо ЗМІ як інструмент пропаганди", - додав речник.

Він зазначив, що для окупантів це стала практика і що в Чорному морі була точно така ситуація. Залишки флотів вони продовжують переміщувати до Новоросійська, а в Криму позалишали те, що нікуди відвезти. Також щодо допоміжного флоту, то він переважно складається з ворожих одиниць, які перебувають у ремонті, а їхня решта, які на щось здатні, знаходяться в пункті базування "Новоросійськ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ