Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У день матчу «Шахтар» - «Севілья» до «Арени Львів» курсуватимуть шатл-баси

Схема руху т/з до матчу
Схема руху т/з до матчу
Схема руху т/з після матчу
Схема руху т/з після матчу
1/2
Cьогодні о 22:05 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/2 Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Севілья» (Іспанія). Про це Гало-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

«Я хотів би звернутися до усіх вболівальників, до усіх відвідувачів, які планують відвідати цей матч. Секрет гарного настрою під час матчу залежить від того, наскільки рано ви прийдете. Прошу усіх вболівальників завчасно приходити на стадіон. Хочу нагадати, що ворота стадіону будуть відкриті за 2 год. до початку матчу», - зазначив Вадим Гунько, в.о. генерального директора стадіону «Донбас Арена».

«Очікуємо заповнені чаші стадіону. Відповідно, сплануємо роботу громадського транспорту в ці дні, з врахуванням вивозу і підвозу глядачів. Рух громадського транспорту буде продовжено до 02:00 год. ночі 29 квітня. З 18:00 год. додаємо по 3 додаткових тролейбуси на кожен маршрут і додаємо 2 додаткових маршрути на шатл-баси. Світлофори будуть виключатися з 20:00 год., переводитися у жовтий мигаючий режим на перехресті: Стрийська – Наукова, Стрийська – Максимовича, Стрийська – Вернадського і Стрийська - Сокільники», - відзначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Відтак, у період з 20.00 год. до 22.00 год. та у період з 23.59 год. до 02.00 год. шатл-баси їздитимуть за маршрутами: • Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів». • Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ