Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дніпропетровську згоріла газозаправна станція

16 грудня о 03:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на газозаправній станції по вулиці Набережна Заводська в Новокодацькому (Ленінському) районі міста Дніпропетровськ. До місця події було направлено 4 пожежно-рятувальних відділення 4-ї, 2-ї та 5-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС області та оперативний штаб.

На місці події з’ясовано, що автомобіль марки «Шевроле» здійснив наїзд на ємність з газом на території автогазозаправної станції (АГЗС). Відбулася розгерметизація ємності, внаслідок чого виникла пожежа площею 50 кв. м.

О 04:39 пожежу ліквідовано. Було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ГУ ДСНС області.

Під час ліквідації пожежі відділеннями ДСНС врятовано двох чоловіків з розташованої поруч будівлі шиномонтажу: працівника шиномонтажу, 1983 року народження, та його знайомого, 1973 року народження. Врятованих передано до карети швидкої допомоги. Від госпіталізації чоловіки відмовились.

Вогнем знищено будівлю операторської та обладнання АГЗС (власник встановлюється), два легкових автомобіля («Шевроле АВЕО» та ВАЗ 2101), пошкоджено ємність заправної станції на загальній площі 50 кв. м.

Загиблих та травмованих немає. Причину події встановлюють правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ