Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дрогобичі горіло складське приміщення

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у м. Дрогобич вогнеборці ліквідували пожежу в складському приміщенні.

09 квітня о 02:21 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобичі на вул. Тураша.

Пожежа виникла складському приміщенні. До місця події негайно виїхали вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та 37 державного пожежно-рятувального поста м. Стебник. Також до ліквідації пожежі залучили вогнеборців 6 державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав, 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець та 35 державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич.

Через пізнє виявлення та повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь поширився на значну територію. Горіло цегляне складське приміщення, розміром 60×15 м, і складське приміщенні з шиферу, розміром 40×20 м.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок горіння, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 03:18 вогеборці локалізували пожежу, та о 03:37 повністю ліквідували в складі трьох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок загоряння вогнем знищено дах цегляного складського приміщення повністю та дерев’яні піддони на площі 50 кв. м, пошкоджено стіни складського приміщення з шиферу на площі 100 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 22 чоловіки особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Пустомитівському районі ледь не згорів житловий будинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ