Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дрогобичі п'яний водій легковика вчинив ДТП: травмувалися п'ятеро осіб

20 лютого о 23:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Дрогобич на вул. Трускавецькій відбулося зіткнення автомобіля "ВАЗ-2107" та автомобіля "Пежо 406".
фото - пресслужба ДСНС

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич. Як з’ясувалось на місці події внаслідок ДТП травмовано пасажира автомобіля "ВАЗ-2107" - чоловіка 1995 року народження, а також водія - чоловіка 1997 року народження, якого затиснуло деформованими конструкціями автівки.

Рятувальники за допомогою гідравлічних розтискачів деблокували водія автомобіля "ВАЗ-2107" та передали медикам для подальшого надання допомоги. Потерпілих із травмами різного ступеню важкості медики госпіталізували до Дрогобицької міської лікарні.

У ліквідації наслідків ДТП від ДСНС брали участь 2 одиниці спецтехніки та 9 рятувальників особового складу.

У поліції повідомили, що водій автомобіля "Пежо", 36-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2107" під керуванням 24-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій "ВАЗу" та четверо його пасажирів: 16-річна дівчина та чоловіки віком 20, 26 і 42 роки – усі мешканці Дрогобича.

З'ясувалося, що на момент ДТП водій "Пежо" перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ