Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобицькому районі згорів дерев’яний будинок: всередині виявили тіло чоловіка

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 26 лютого о 01.50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Лужок Долішній Дрогобицького району.

Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 8×7 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Стебник.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з'ясувалось, що вогонь швидко поширився горючими конструкціями будинку та охопив його повністю. Від очевидців та сусідів надійшла інформація про те, що в середині в будівлі може знаходитись власник будинку чоловік 1972 року народження.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на пошуки чоловіка. В одній з кімнат, на ліжку, вогнеборці виявили чоловіка без ознак життя.

О 03:03 вогнеборці локалізували пожежу, та о 04:19 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на вул. Пасічній у Львові горів будинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ