Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобицькому районі жінка напала на пенсіонера і пограбувала його

11 грудня приблизно о 20:00 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Дрогобицького району напали і травмували 79-річного місцевого мешканця.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпажі груп реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, приблизно о 18:00 у будинок до потерпілого зайшла невідома жінка, яка відрекомендувалася працівницею однієї з комунальних служб. Під час спілкування з господарем вона попросила зробити їй чаю, а коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його дерев’яним поліном по голові, від чого він втратив свідомість, і забрала гроші у сумі 80 тисяч гривень та втекла. Коли він отямився, то добрався до будинку сусідки, яка й повідомила про подію у поліцію.

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетна 35-річна мешканка району. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ