Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дублянах горів двоповерховий будинок

8 березня о 13:25 год на диспетчерський пункт «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому двохповерховому будинку за адресою м. Дубляни вул. Довбуша 9 Жовківського району. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

На місце пожежі було відправлено пожежні відділення Частини спеціальної пожежної техніки, 3-ої пожежної частини м. Львів та оперативно-координаційний центр головного управління ДСНС України у Львівській області.

Рятувальники здійснили розвідку пожежі, аби переконатись у відсутності потерпілих та паралельно провели роботи по встановленню пожежної автоцистерни на вододжерело для безперебійної подачі води. Складність пожежі полягала а тому, що осередок вогню, був за складними конструкціями даху, тож рятувальникам довелось проламувати металевий дах будівлі та перекриття для повноцінного гасіння пожежі. Пожежу вдалось локалізувати о 14:09 та повністю ліквідувати о 14:30 год. Вогонь знищив дах на площі 70 м кв та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 70 м кв.

До ліквідації займання було залучено 16 людей особового складу, та 4 курсанта ЛДУ БЖД, 5 одиниці спецтехніки. На місці пожежі ніхто не постраждав, причини пожежі встановлюють правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ