Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Дублянах на Самбірщині відкрили модернізований стадіон

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото ЛОР
Фото ЛОР
1/2
Після капітального ремонту у селищі Дубляни на Самбірщині у неділю, 8 серпня, урочисто відкрили модернізований стадіон. Про це повідомили 9 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.

Тут встановили трибуни та накриття для них, відремонтували адміністративну будівлю, облаштували поліуретанові бігові доріжки та ігровий майданчик для пляжного волейболу.

Одразу після урочистого відкриття споруди, в якому взяв участь голова комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Святослав Шеремета, розпочався футбольний матч чемпіонату Львівської області між командами "Дубляни" та "Судова Вишня". А на майданчику зі штучним покриттям стартували змагання футболістів з різних шкіл Новокалинівської громади, до якої належать Дубляни.

Загальна кошторисна вартість будівництва – понад 4 млн грн, з яких – 3,96 млн грн – скерували з обласного бюджету, решту – з місцевого бюджету.

Капітальний ремонт стадіону здійснили у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Стрию розпочалась реконструкція стадіону "Сокіл". Після капітального ремонту сучасна спортивна арена зможе приймати три тисячі глядачів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ