Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Фіналі восьми VBET Кубка України побільшало львівських клубів

Після двоматчевого протистояння 1/8 фіналу між “Галицькою Здобою” та луцьким “Любартом”, за підсумками звітних дуелей саме “пекарі” покрокували до наступної стадії змагань та надалі представлятимуть Львівщину на всеукраїнській арені.

У другому поєдинку цієї серії підопічні Сергія Тригубця на власному майданчику переграли волинян із рахунком 3:1. Про це повідомила пресслужба “Галицької Здоби”.

Перший матч відповідної пари, нагадаємо, переможця не виявив. Дещо раніше у Луцьку колективи зіграли внічию – 2:2. Власне тому, матч-відповідь команди, по суті, розпочинали з чистого аркуша. Перевагою “пекарів” був хіба що фактор домашнього майданчика.

Перед безпосереднім стартом поєдинку гравці “Галицької Здоби” отримали порцію позитиву та хороших вражень. Асоціація футзалу Львівщини та особисто президент Мирослав Хом’як привітав команду із 10-річним ювілеєм, який відзначали нещодавно. Очільник АФЛ подякував “пекарям” за гідні виступи у львівському та всеукраїнському футзалі, побажав подальших успіхів та вручив відзнаки функціонерам і гравцям колективу. На такій мажорній ноті львів’яни готувалися до стартового свистка.

Розпочали гру краще якраз господарі. Майже одразу шквал атак полетів на ворота суперника. Зокрема, просто вбивчий момент мав Назарій Данів, але з вигідної позиції не влучив у ворота. Відсидівшись в обороні, гості з Луцька потрохи вирівняли гру й ближче до середини тайму навіть стали домінувати на майданчику “Боско-Арени”. Чудові нагоди відкрити рахунок мали Олександр Сименко, Владислав Сизик та добре відомий львівській публіці Ігор Тимців. Втім, спершу поперечина зіграла за “пекарів”, а вже згодом голкіпер “червоно-білих” Василь Марухняк був на висоті. Перший же гол відбувся під кінець першої двадцятихвилинки. Вийшов він дещо курйозним. Спершу після виходу “3 в 1” з класної позиції не влучив Тарас Тарасович, але Роман Москалик з другої спроби таки заштовхнув “шкіряного” в сітку воріт “Любарта” – 1:0. Саме за мінімальної переваги господарів паркету команди й пішли на відпочинок.

Після перерви майже 9-ть хвилин колективи грали без моментів, аж поки Богдан Стефанків рахунок у зустрічі не подвоїв. Капітан “Здоби” вдало зіграв на добиванні. Звісно, що у плани підопічних Назара Бугайчука поразка не входила, тож вони кинули всі сили, аби відігратися. Від того й зросла кількість фолів, адже на кону була путівка до Фіналу Восьми. Як наслідок – на 33-й хвилині в активі обох команд було по п’ять (!) командних фолів, а на 34-й лучани заробили й шостий. Бити дабл-пенальті пішов Сергій Тригубець, але із позначки схибив. Тут же “Любарт” пішов у ва-банк, зняв воротаря й на декілька хвилин закрив львівську команду у своїй штрафній. Суперник втрачав момент за моментом. Усі питання про переможця гри й протистояння зняв Микола Богданов, який на 40-й хвилині відправив м’яч у пусті ворота. Гості з Луцька таки зуміли забити гол престижу. Сталося це на останній хвилині зустрічі. Знову ж таки після розіграшу п’ятого польового гравця відзначився Дмитро Романюк.

3:1 – перемога ФК “Галицька здоба” в зустрічі й перемога в дуелі з “Любартом”. Ця звитяга дозволила “пекарям” вийти у Фінал Восьми Кубка України, який 27-30 квітня відбудеться в одному з міст Західної України. Якому саме дізнаємося вже незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ