Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Галереї сучасного мистецтва Дрогобича експонують виставку Сергія Лаушкіна

В Галереї сучасного мистецтва Дрогобицької дитячої художньої школи відбулось відкриття персональної виставки українського художника, члена Національної спілки художників України Сергія Лаушкіна. Полотна митця об’єднані в експозицію під назвою – «Дорогою Світла». Про це інформує Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада

Шістдесят живописних та двадцять скульптурних творів експонуються в залах Галереї. Відкриття виставки відбулось у ці вихідні.

«Коли дивишся на картини Сергія Лаушкіна, поринаєш у медитативне споглядання — митець створив своєрідне послання, і кожен може розшифрувати його особисто для себе. Треба просто зупинитися біля кожного полотна, вдивитися в його глибину й дослухатися до власних образів, які зринають, до почуттів і вражень, що з’являються в серці», — наголосила під час відкриття мисткиня Оксана Шевченко. 

Серед запрошених гостей на виставці також були присутні друзі митця з Івано-Франківська, Львова та Дрогобича. Багато приємних слів вдячності за творчість та підтримку пролунало в цей день від людей, з якими звела доля пана Сергія впродовж його творчого життя.

Захоплення творчістю Сергія Лаушкіна також висловили Світлана Повшик — голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України, Андрій Федосеєнко — голова художньо-реставраційного об’єднання «Red Horse», Орест Заборський — Івано-Франківський художник, Володимир Іванишин — художник, викладач ЛНАМ, Богдан Бринський — живописець, багаторічний учасник пленеру “Розмаїття культур” в Дрогобичі.

Виставка триватиме до 20 травня, тож кожен охочий матиме змогу оглянути унікальні полотна майстра, від яких віє теплом та глибоким змістом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ