Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Google Maps тепер можна детально роздивитися секретні об'єкти армії рф

Google Maps відкрили супутникові зображення всіх стратегічних пунктів росії/

Про це повідомляє АрміяІнформ.

Повідомляється, що віднедавна, з початком широкомасштабного вторгнення росії в Україну, на Google Maps видно всі стратегічні об’єкти росії та її армії.

У сервісі Google Maps всі військові та стратегічні об’єкти рф стали доступні у максимальній роздільній здатності. Тепер різноманітні пускові шахти міжконтинентальних балістичних ракет, командні пункти, секретні полігони та інше можливо роздивитися з роздільною здатністю близько до 0,5 метра на піксель. До цього часу вони відображались у рази в гіршій якості, яка не дозволяла розібрати та розгледіти всі деталі.

Для прикладу, завдяки знімкам можна оцінити "прогрес" робіт на єдиному російському авіаносці "Адмірал Кузнецов". Також у гарній роздільній якості можна подивитись на базу зберігання ядерних боєприпасів поблизу Мурманська. Для охочих є також можливість оцінити, як із супутника виглядає російський винищувач нібито п’ятого покоління Су-57 на льотно-випробувальному центрі міноборони рф. Для охочих є також можливість оцінити, як із супутника виглядає російський винищувач нібито п’ятого покоління Су-57 на льотно-випробувальному центрі міноборони рф. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ