Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Кам'янко-Бузькому районі горів будинок: власниця отримала опіки

У Кам'янко-Бузькому районі під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували жінку, 87-річну власницю помешкання. Про це повідомили 19 січня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ДСНС

19 січня о 03:16 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в сел. Новий Яричів Кам'янко-Бузького району на вул.Івана Франка, 2 в цегляному житловому будинку, критому шифером, розміром 5×8 м.

До місця події було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди сел. Новий Яричів та вогнеборців частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, будинок був повністю задимлений.

Рятувальники потрапили в оселю через вікно. Не гаючи часу приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. В будинку рятувальниками було виявлено жінку, яку було негайно винесено на свіже повітря та передано медикам.

О 03:42 пожежу локалізовано та о 04:00 ліквідовано.

Внаслідок пожежі отримала опік лівої ноги та отруєння продуктами горіння, власниця, 1934 року народження, яку в стані середньої важкості госпіталізовано у КНП «8-му міську клінічну лікарню м.Львова».

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м та пошкоджено стіни на площі 5 кв.м.

До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 7 чоловік особового складу.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Бориславі з пожежі вивели чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ