Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Кам’янці-Подільському відбудеться середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту»

У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині 18-20 червня відбудеться середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту».

Про це організатори фестивалю повідомляють у Фейсбуці.

"Запрошуємо усіх поринути у світ таємниць старого міста і стати почесним гостем Брами Руської. Адже тільки в ці дні ви можете відчути себе справжніми мандрівниками у часі.

До вашої уваги неймовірна середньовічна програма з лицарськими боями, старовинними танцями, цікавими іграми та забавами, смачною їжею, приготованою на вогні за старовинними рецептами", – йдеться у повідомленні.

Фестиваль відкриють у п'ятницю, 18 червня. Цього дня заплановані бойове театралізоване дійство "Оборона міста", середньовічні ігри, музичний батл "Волинки світу", бойова програма, виступ гурту "Бурдони Чєрна", фаєршоу, "Музична ватра" та пісні біля багаття.

У суботу, 19 червня, відбудуться майстер-класи з ремесел та автентичного співу, кінне середньовічне шоу, лучний турнір, конкурс історичного костюму, бойова програма, виступ гуртів "The ChuGuysters" та "Медовий полин", бойове театралізоване дійство, вогняне шоу.

У неділю, 20 червня, триватимуть майстер-класи з ремесел та автентичного співу, а також заплановані виступ гурту "Толока", купальський вогонь, пісні, хороводи, старовинні обряди.

Зазначається, що у всі дні фестивалю постійно працюватимуть стрілецький тир, середньовічний ярмарок, фудзона, а також передбачені ігрові квести для дітей, відвідування музею, наметове містечко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ