Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У «Карпатах» вибирають найкращого гравця року

Інформаційний центр ФК «Карпати» оголошує про старт голосування на звання найкращого гравця 2016-го року. Підтримати, а також проголосувати за свого улюбленця ви можете на офіційному сайті ФК «Карпати».

У 2016-му році львівські «Карпати» провели 28 поєдинків, де забили сумарно 27 голів. Також, варто відзначити, що два запланованих календарних матчів не відбулося. Один із них проти запорізького «Металургу», який достроково знявся зі змагань, інший з донецьким «Олімпіком» у Сумах через незадовільний стан поля стадіону «Ювілейний». 

Найкращим бомбардиром серед карпатівців у цьому році є аргентинський форвард Ґуставо Бланко-Лещук, котрий встиг відзначитись дев’ять разів у ворота суперника. Недалеко відпустив партнера по полю Амбросій Чачуа, в активі якого 5 забитих голів. Свій рахунок забитих м’ячів, Чачуа відкрив у першому ж матчі «зелено-білих» після переїзду на «Арену Львів», проти «Динамо», у ворота легенди київського клубу Олександра Шовковського.

По два м’ячі забили найдосвідченіші гравці теперішніх «Карпат» – капітан команди Ігор Худоб’як та Павло Ксьонз. До слова, у 2016-му році свої дебютні м’ячі у зелено-білій футболці забили захисники «левів» Денис Мірошніченко та Іван Лобай. Дебютними голами на найвищому рівні відзначилися і молоді хавбеки, вихованці карпатівської школи – Максим Грисьо і Тарас Завійський. 

ФК «Карпати»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ