Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У "Карпатах" з’явився новий гравець - італієць Фернандо Тіссоне

Львівські «Карпати» уклали контракт із 31-річним італійським опорним хавбеком Фернандо Тіссоне, - повідомив футбольний клуб у Facebook.

Досвідчений гравець є родом з Аргентини, але практично усю свою футбольну кар’єру провів в Італії та Іспанії. Останнім клубом Тіссоне була іспанська «Малага».

Фернандо є вихованцем аргентинського «Індепендьєнте», але ні там, ані в «Ланусі» практично не грав. У 2005 році хавбек переїхав до Італії, де став гравцем «Удінезе». З Удіне Тіссоне вирушив до Бергамо, де дуже успішно захищав кольори «Аталанти» (68 матчів, 6 голів ), після чого знову повернувся в розташування «зебр», які викупили його контракт за 4 мільйони євро. Черговим викликом для півзахисника стала «Сампдорія», за яку він провів 63 матчі та забив 1 гол.

Іспанський період Тіссоне почався в 2011 році. За «Мальорку» та «Малагу» опорник провів трохи менше сотні матчів. Тепер він готовий допомогти «Карпатам».

Фернандо Тісссоне є активним користувачем соціальних мереж, також у нього є власний сайт. За «Карпати» італієць гратиме під 28 номером.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ