Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Краматорську розбирають завали будинку, зруйнованого ракетою рф

На місці зруйнованого внаслідок обстрілу житлового будинку у м. Краматорську Донецької області️ працюють 60 рятувальників ДСНС та 11 одиниць техніки.
Фото: ДСНС

Про це повідомляє голова ДСНС України Сергій Крук. 

Як зазначається, 1 лютого у м. Краматорську внаслідок ракетного удару було зруйновано з четвертого по перший поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під’їзду з послідуючим загоранням припаркованих автомобілів.

Станом на 07:00 2 лютого, внаслідок обстрілу підрозділами ДСНС деблоковано тіла трьох загиблих осіб та двох осіб врятовано. Травмовано 18 осіб (з них восьмеро осіб госпіталізовані).

Загорання автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву ДСНС.

Окрім того, у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ додали, що на місці ворожого ракетного удару працює 11 слідчо-оперативних груп, загалом – понад 100 поліцейських.

«На місці працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи. Біля кожного пошкодженого будинку виставлено поліцейські наряди. Правоохоронці  евакуюють людей до місцевої школи, де розгорнуто пункт прихистку», – йдеться у повідомленні.

Водночас комунальні служби міста Краматорська працюють над розчисткою прилеглої території, вивозять залишки будинку, закривають вікна будівель, що постраждали від ударної хвилі.

Як повідомлялося, ворожа атака по місту сталася в середу о 21:45. Кількість загиблих унаслідок влучання російської ракети в житловий будинок у Краматорську зросла до трьох, 20 людей поранені. Триває пошуково-рятувальна операція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ