Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У кремлі вже шукають наступника путіну — розвідка

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт російського диктатора володимира путіна у кремлі шукають наступника президенту рф.
Фото - ГУР

Про це Юсов повідомив в етері телемаратону, пише УП

Він зазначив, що 17 березня російські пропагандисти не вийшли зі своїми шоу, де обговорювали Гаагу, оскільки обговорення цього питання для населення рф було б "дивним і занадто тривожним "дзвінком".

"Коло путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни.Зокрема, у вежах кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника путіна і шукає його вже не путін", — прокоментував представник ГУРу. 

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 березня, Міжнародний кримінальний суд Гааги видав ордери на арешт президента росії путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової. Вони звинувачуються в причетності до депортації українських дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ