Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Криму напали на редакцію кримськотатарського журналу «Йылдыз»

У ніч з 18 на 19 листопада невідомі особи намагались потрапити всередину до редакції кримськотатарського журналу «Йылдыз» у Сімферополі. Про це повідомив письменник Різа Фазилов у Фейсбуці.

«У ніч з 18 на 19 листопада якісь типи, мабуть, із метою проникнути в приміщення редакції журналу «Йылдыз», зламали металеві віконні решітки. Але, на щастя, всередину потрапити не змогли, мабуть, щось їм завадило», – зазначив він.

 

На очереди оказался журнал «Йылдыз»В ночь с 18-го на 19-ое ноября какие-то типы, видимо с целью проникнуть в помещени...

Posted by Риза Фазылов on 19 листопад 2015 р.

Це не перший випадок нападу на редакції кримськотатарських видань. На початку серпня 2015 року в редакції кримськотатарської газети «Янъы дюнья» у Сімферополі невідомі влаштували погром і здійснений грабіж. У приміщенні перевернули весь паперовий архів, вкрали комп'ютери і жорсткі диски, на яких зберігались архіви і вся основна інформація.

Крим анексований Росією. Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. 7 жовтня президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Крим.Реалії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ