Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Криму застрелили "горілчаного короля Донбасу"

Вночі 22 грудня в окупованому Джанкої був розстріляний кримінальний авторитет Михайло Ляшко, відомий у певних колах як "Мішаня Косий", - fakty.ictv.ua

За словами співрозмовника видання, Михайло Ляшко був застрелений у власному будинку. 

- Сьогодні вночі його охорона, почувши три глухих хлопки увійшла в будинок і знайшла тіло свого шефа з трьома кульовими пораненнями, - розповіло джерело.

Зазначається, що Михайло Ляшко був відомий не тільки як горілчаний король Донбасу, але і як кримінальний авторитет з 90-х "Мішаня Косий" або "Міхал Міхалич".

За інформацією ЗМІ, Михайло Ляшко після агресії Росії на Донбасі дуже тісно співпрацював із самопроголошеними керівниками так званої "ДНР", а також був причетний до реалізації схеми вивезення металобрухту на територію України з "ДНР".

Довідка: Михайло Михайлович Ляшко (Міша Косий) був співвласником Білого Лебедя, а також скандальної тютюнової фабрики Хамадей, через яку, нібито, організовувалася контрабанда сигарет в Європу. Йому приписували контроль над гральними закладами Донецька. Водночас його називали "горілчаним королем Донбасу" (завдяки алкогольній компанії Олімп). Був одним з акціонерів торгово-розважальних центрів Донецьк-Сіті, Маяк, скандально відомого Білого лебедя.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ