Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У квартирі в центрі Львова чоловік до смерті побив співмешканку

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який побив свою співмешканку – від отриманих травм жінка померла. Про це повідомили 18 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як встановили слідчі Львівського районного управління поліції, під час спільного розпивання спиртних напоїв 37-річний львів’янин наніс своїй 42-річній співмешканці тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили її смерть. За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Сьогодні, 18 лютого, близько 3 години ночі, до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої медичної допомоги, що в одній із квартир на проспекті Свободи у Львові виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері, близько 21.00, під час спільного розпивання спиртних напоїв 37-річний чоловік побив свою співмешканку, після чого заснув. Коли прокинувся, виявив, що жінка не дихає, та викликав швидку медичну допомогу – лікарі засвідчили смерть потерпілої, 42-річної львів'янки.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ