Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві ДТП за участю п'яти автомобілів, загинули дві людини

У Києві в ніч проти неділі, 4 лютого, відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів, повідомила спільнота "Київ оперативний".

"Сьогодні, приблизно о 00:00, на проспекті Шухевича, одразу за Московським мостом (у бік Троєщини) сталася серйозна аварія. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes виїхав на проспект Шухевича проти руху. Це побачили інспектори патрульної поліції і почали за ним погоню. Проїхавши кілька сотень метрів, водій Mercedes на величезній швидкості в'їжджає "лоб у лоб" в Dacia (якого через відбійник викидає на зустрічну). Потім Mercedes в'їжджає в Audi, Opel і Toyota", - йдеться у повідомленні спільноти на сторінці в Facebook.

Унаслідок аварії від отриманих травм до приїзду швидкої допомоги померли дві людини (знаходилися в автомобілі Dacia). Ще трьох постраждалих госпіталізували, проте їх кількість може бути й більша, зазначають у спільноті.

На місці аварії працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі швидкої допомоги. Інформацію про ДТП "Громадському" підтвердили в Управлінні патрульної поліції Києва.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася масштабна ДТП, угаслідок якої загинули шість осіб, ще п'ятеро дістали травми, у тому числі вагітна жінка. На проїжджій частині зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, унаслідок чого Lexus вилетів з проїжджої частини та наїхав на групу пішоходів.

Водій Lexus Олена Зайцева раніше вже порушувала правила дорожнього руху.

Київський районний суд Харкова обрав Олені Зайцевій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Невдовзі аналогічний запобіжний захід обрали другому учаснику ДТП - Геннадію Дронову. На одному із засідань Зайцева визнала свою провину та заявила про те, що готова нести відповідальність.

Також поліція відкрила кримінальне провадження проти автошколи, в якій навчалася Зайцева, за статтею 367 КК України (службова недбалість).

2 лютого обвинувальний акт стосовно Олени Зайцевої та Геннадія Дронова надійшов до Київського райсуду Харкова.

DT.UA 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ