Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві КАМАЗ розчавив військового

16 січня цього року на території речового складу однієї з військових частин Збройних Сил України у Києві сталася дорожньо-транспортна подія. За попередніми даними, прапорщик К. зачиняв ворота сховища, біля якого стояв автомобіль КАМАЗ 5320. Вантажівка мала від’їджати від сховища, але різко рушила назад в бік воріт сховища, притиснувши військовослужбовця К. до воріт, внаслідок чого останній отримав тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Військовослужбовець терміново був доставлений до найближчого відділення травматології  міської  клінічної лікарні. Незважаючи на зусилля лікарів, тілесні ушкодження виявилися не сумісні із життям.

На місце події одразу виїхали оперативно-слідчі групи Святошинського УП ГУНП у місті Києві та військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України.

Щодо цього факту Головним управлінням Національної поліції у Києві внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. 

Військовою прокуратурою Київського гарнізону здійснюється процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ