Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві ліквідували банду наркоторговців

Підозрювані збували наркотичні засоби та психотропні речовини через телеграм канал, а також із рук в руки
фото Офісу генпрокурора

У столиці викрили групу наркоділків з «товаром» на 20 мільйонів гривень.

Про це в телеграмі повідомляє Офіс генпрокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру семи особам, які налагодили збут наркотичних засобів та психотропних речовин у столиці (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрювані збували наркотичні засоби та психотропні речовини через телеграм канал, а також із рук в руки.

У межах слідства правоохоронці провели 15 оперативних закупок та 23 санкціонованих обшуки за їх місцями проживання та транспортних засобах і гаражах. Під час обшуків вилучено близько 1 кг кокаїну, майже 1 кг мефедрону, понад 2,5 кг канабісу розфасованого у 487 поліетиленових пакетики, понад 2 тис коробок з електронними цигарками та 1 400 картриджів до них, що містили екстракт канабісу, 232 ємкості з маслами з вмістом ТГК - компонентів марихуани, понад 20 пігулок МДМА, електронні ваги, засоби для подрібнення, брендовані та прозорі пакети для фасування.

Також вилучено грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки. Вилучено «товару» на суму 20 млн гривень. Крім того, у підозрюваних вилучено автомобілі Mercedes, Tesla model S, Subaru, Mazda CХ-5, Volkswagen, Renault, КІА.

Правоохоронці затримали їх у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Викриття - слідчими СВ Шевченківського УП ГУ НП ум. Києві, УБН ГУНП у м. Києві, ДОТЗ НП України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ