Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві металева конструкція вагою близько тонни придушила чоловіка

У Києві на підприємстві чоловік допомагав колегам перемістити металеву конструкцію вагою близько тонни, якою його придушило. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.
ГУ НП у Києві

"На лінію 102 від лікаря надійшло повідомлення про те, що на території підприємства на вулиці Пост-Волинській стався нещасний випадок. Працівник, 42-річний житель Київської області, допомагав колегам перемістити один із механізмів вагою близько тонни на інше місце. Важка конструкція упала на чоловіка, внаслідок чого він отримав смертельні травми", - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ