Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві на залізничному вокзалі діє злочинне угруповання, основною мішенню яких є військовослужбовці

Увага всім українським воїнам, які відвідують Київ. На центральному залізничному вокзалі діє злочинне угруповання, основною мішенню якої є військовослужбовці, які приїжджають в столицю. Злочинці входять в довіру до військових, і пропонують пригостити їх алкоголем в найближчому кафе. У склянку непомітно додається клофелін. Непритомних грабують і роздягають, і кидають в безпорадному стані. Отруєння важкі. У київський військовий госпіталь вчора надійшов черговий постраждалий - "запропонували випити 200 грамів" ...

Про це на Фейсбук написав Юрій Бутусов.

І далі: "Це вже як мінімум четвертий випадок за останні два тижні. відкачали з трудом. злочинці дозу не розраховують - їм треба вирубати жертву з одного ковтка. Постраждалих відкачують з великими труднощами, їм доведеться пройти серйозний і тривалий курс лікування.

Шановні воїни - місце дії злочинці можуть і поміняти. Тому пам'ятайте - якщо незнайомі люди хочуть увійти з вами в контакт і пропонують випити - це дуже небезпечно. Стакан горілки з клофеліном може стати для вас останнім частуванням в житті.

Якщо ви відвідуєте будь-яке місто, і вас зустрічають незнайомі вам люди алкоголем - то це не до добра.

Проводити час варто з тими, кого ви знаєте. Інакше бажання "зняти стрес", відзначити "повернувся живий", і т.д. призведе до тяжких наслідків. І замість прогулянки по визначних пам'ятках Києва на вас чекає реанімація військового госпіталю.

Сподіваюся, Національна поліція нарешті затримає учасників банд "клофелінщиків", безкарність і масштаби їх дій різко зросли.

Апдейт: як з'ясувалося. на вихідних поліція затримала одну з банд клофелінщиків на вокзалі, але на жаль, очевидно, це ще не все злочинці".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ