Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Києві обговорили розвиток олімпійського руху в регіонах

В українській столиці під головуванням президента НОК Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних відділень Національного олімпійського комітету України розпочав роботу традиційний Всеукраїнський семінар-нарада.

У своєму вітальному слові Сергій Бубка відзначив: «Для Національного олімпійського комітету діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності у всій країні».

Головний олімпієць країни додав: «НОК максимально сприяє підтримці відділень, лише за останнє чотириріччя надавши фінансової та матеріальної підтримки осередкам на загальну суму понад 21 млн. грн».

Сергій Бубка також поінформував присутніх, що добігає свого завершення «Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки» - фундаментальний документ, який окреслював напрямки розвитку олімпійського руху в Україні. Наразі з урахуванням громадського обговорення, висловлених ідей і пропозицій від суб'єктів олімпійського руху розроблений проект нової Програми на наступне чотириріччя, яка врахувала досвід реалізації попередньої, включатиме інноваційні моменти, нові проекти та ініціативи. Прийняття цієї програми заплановано на засіданні Генеральної асамблеї НОК.

В рамках семінару-наради детально обговорять взаємодію Національного олімпійського комітету України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Під час заходу представники олімпійських осередків прослухають презентацію компанії PEAK, розглянуть основні аспекти оновлення рейтингу відділень НОК та співпрацю відділень з органами місцевого самоврядування й прозвітують про свою діяльність у 2018 році.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який систематично проводиться з 2006 року з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм.

Під час семінар-наради президент НОК України Сергій Бубка також відзначив та нагородив окремі відділення НОК України. Сергій Назарович за якісну роботу і плідну роботу у 2018 році нагородив пам’ятними подарунками голову Львівськоо відділення НОК Юрія Турянського, а також виконавчого директора відділення Христину Опьолу-Подрушну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ