Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Києві сталася стрілянина: поранили поліцейського, а згодом стрілець підпалив квартиру

фото - Нацполіція
фото - Нацполіція
фото - Нацполіція
фото - Нацполіція
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
фото - МВС
1/6
Сьогодні, 7 липня, у Києві на Голосіївському проспекті сталася стрілянина, внаслідок якої постраждав поліцейський і цивільна людина.

Про це інформує РБК-Україна.

Стрілянина сталася поблизу станції метро "Голосіївська" в будинку ЖК Park Avenue на Голосіївському проспекті, 58. 

За даними джерел від правоохоронців, нібито юристи приїхали до однієї з кваритир у будинку в Голосіївському районі, де проживав боржник. Двері квартири не відчиняли, тож на місце викликали правоохоронців.

Приблизно о 10:40 поліція виїхала на місце події. Коли правоохоронці постукали у двері, за попередніми даними, з боку квартири у двері почали стріляти.

За попередніми даними, 38-річний чоловік вистрелив із зареєстрованої мисливської рушниці в бік дверей і цим поранив двох людей в чорному. Правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а цивільний чоловік – поранення в обличчя.

У місті запровадили спецоперацію "Грім", до затримання стрілка залучили спецпризначенців. Вулицю перекрили і викликали медиків. Обох поранених доставлено до медзакладу.

Згодом під час перемовин зловмисник скоїв підпал квартири, де зачинився. Рятувальники розпочали евакуювання людей і гасіння пожежі.

Врешті стрільця затримали.

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва розпочато кримінальне провадження за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ