Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Києві стартував перший чемпіонат Європи з футболу серед учасників бойових дій

Сьогодні, 31 травня, на тренувальній базі ФК ʺДинамоʺ Київ відбулося урочисте відкриття першого чемпіонату Європи по футболу серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни, - повідомляє прес-служба МОУ.

Участь у цьому турнірі взяли збірні команд з Данії, Грузії, Норвегії та України.

– Я хочу вам побажати міцного здоров’я, подякувати вам за те, що приймаєте участь у цьому турнірі. А також щоб всі бойові дії вони проходили тільки  на футбольному полі, – зазначив легенда українського футболу Володимир Мунтян.

Організатором заходу є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО ʺУКРАЇНЦІ-РАЗОМ!ʺ та за підтримки Футбольного клубу ʺДинамоʺ і Федерації Футболу України.

– Я хочу всіх привітати, тому що це дійсно історична подія. Разом з цими командами, які сьогодні будуть змагатись,  ми прийшли до висновку, що потрібно налагоджувати дружні відносини між країнами. Тільки разом ми можемо робити цю справу, – сказав Президент Федерації футболу учасників АТО, Голова Правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО ʺУКРАЇНЦІ-РАЗОМ!ʺ Руслан Руденко. – На футбольному полі є боротьба, а за межами майданчиків дружні відносини. Повага один до одного це найголовніше. Підтримка незалежно від кордонів, а зараз тут їх немає, бо об’єднує всіх футболе поле, – додав  Руслан Руденко.

Проведення фінальних матчів відбудеться на стадіоні імені Валерія Лобановського 2 червня о 09.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ