Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві трагічно загинув 15-річний юнак: впав у ліфтову шахту

1/2
У Києві трагічно загинув 15-річний юнак. Тіло підлітка виявили у ліфтовій шахті недобудованого багатоповерхового будинку у Дніпровському районі Києва. Столична поліція встановлює усі обставини трагедії. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП України в місті Києві.

Повідомлення про загибель парубка правоохоронці отримали вчора, 3 січня, о 15:20. Досудовим слідством встановлено, що напередодні хлопець разом із друзями пішов на прогулянку та не повернувся. 

Товариші повідомили батькам зниклого, що вони весь вечір перебували на 29-му поверсі новобудови. Згодом він зник, а товариші, так і не знайшовши його, розійшлися по домівках.

Батьки до поліції з приводу відсутності дитини не зверталися, тож пошуки сина розпочали самостійно. Наступного дня підлітка виявили у шахті вантажного ліфта із тілесними ушкодженнями, характерними для падіння з висоти.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ