Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Києві відбулась прем’єра вистави «Номери» за пєсою Олега Сенцова

Вчора, 27 листопада, у Києві відбулася прем'єра вистави «Номери» за п’єсою Олега Сенцова. Про це повідомили у прес-службі Українського культурного фонду.

Захід відвідала голова Українського культурного фонду Марина Порошенко, Міністр культури України Уповноважена Верховної Ради України з прав людини, Людмила Денісова, виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, дипломати, міністри та інші урядовці як українські так і іноземні.

Звертаючись до глядачів, Перша леді наголосила, що культура впливає на формування національної гідності та єдності. «Сьогодні ми маємо визначитися – змінитися або розчинитися. І тому кожен українець має дати собі відповідь на запитання: чи є в нас мудрість і мужність іти дорогою єдності? Бо ще сто років тому Українська Центральна Рада проголосила: «народ, який хоче існувати – повинен мати одну думку і одну волю». Щоб потім не перетворитися в «номери», як у п’єсі Сенцова – без власних імен, без власної історії і без власної держави», – зазначила Марина Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ