Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Києві відкрився VI міжнародний фестиваль "Книжковий арсенал"

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
1/9
Вчора, 20 квітня, відкрився VI міжнародний фестиваль "Книжковий арсенал". Фестиваль триватиме з 20 – 24 квітня у Мистецькому Арсеналі.

Як повідомляють на сайті МІнкульту, місія Книжкового Арсеналу — сприяти розвитку українського літературно-мистецького середовища та книжкового ринку шляхом міжнародного обміну й поширення найкращих світових практик. У центрі уваги фестивалю — культурна модернізація, самоосвіта і популяризація читання.

У цьому році Книжковий Арсенал презентує розширену міжнародну секцію ярмарку та сцену «Кафе Європа». Зокрема, вперше буде представлений колективний стенд німецьких видавництв та спеціальна програма у партнерстві з Франкфуртським книжковим ярмарком, за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Гете-Інституту в Україні.

Програма заходів на 20 квітня визначається  двома ключовими темами – відкриттям фестивалю новинками від 150 видавництв та початком роботи спеціальної програми «Къырым».

У програмі фестивалю запланована участь відомих письменників, філософів, літературних діячів та митців з більш ніж 10 країн. Зокрема на Книжковий Арсенал завітають такі видатні автори, як Етгар Керет (Ізраїль, книга «Раптом стукіт у двері», Фоліо), Зиґмунт Мілошевський (Польща, книга «Гнів», Урбіно), Томас Главініч (Австрія, книга «Життя бажань», Книги ХХІ), Ігнасій Карпович (Польща, роман  «Сонька», «Комора»), Каталін Доріан Флореску (Швейцарія, роман «Якоб вирішує любити»,Книги-ХХІ), Карола Ханссон (Швеція, роман «Штайнгоф», Комора), інтелектуали Мішель Онфре (Франція, книга “Сила життя. Гедоністичний маніфест”, Ніка-центр) таЛарс Свендсен (Норвегія, “Філософія Свободи”, Видавництво Анетти Антоненко),Райнер Кунце (Німеччина, Книги ХХІ), Бернд Шухтер (Австрія, Книги ХХІ),  СвеньяЛяйбер (Німеччина), Манана Менабде (Грузія, роман «А час минав», Видавництво Анетти Антоненко) та інші.

З детальною інформацією про VI міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» можна ознайомитись на сайті «Мистецького Арсеналу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ