Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Києві вшанували футбольного коментатора Сергія Панасюка

У понеділок, 30 листопада, в Києві відбувся футбольний турнір, присвячений пам'яті коментатора телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Сергія Панасюка.

Організаторами турніру виступили телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» за підтримки Федерації футболу України. На полі стадіону імені В.Баннікова билися команди експертів каналів «Футбол 1» / «Футбол 2», Федерації футболу України, журналістів спортивних ЗМІ та журналістів каналів «Футбол 1»/«Футбол 2». А серед глядачів була присутня Олександра Панасюк, яка подякувала всім учасникам за те, що вони зібралися разом вшанувати пам'ять Сергія.

У першому півфінальному матчі команда експертів телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2», посилена тренерами С.Ковальцем і О.Заваровим, а також екс-футболістами О.Бєліком, Е.Цихмейструком, В.Кардашем, Р.Костишиним, здобула впевнену перемогу з рахунком 7:2 над об'єднаною командою спортивних журналістів.

У другому півфінальному матчі команда Федерації футболу України з перших хвилин здійснювала серйозний тиск на захисні порядки команди журналістів каналів «Футбол 1»/«Футбол 2», що в результаті вилилося в 2 голи у першому таймі. Друга половина зустрічі пройшла вже з невеликою перевагою журналістів, але фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок 3:1 на користь команди ФФУ.

Відразу ж почався матч за третє місце, де журналісти спортивних ЗМІ та журналісти каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» в очному протистоянні з'ясовували, хто краще розуміє  футбол не тільки в теорії, але й на практиці. Матч виявився бойовим і, можливо, найцікавішим. В основний час команди не змогли виявити переможця - 2:2, а в серії пенальті більш вдалими виявилися журналісти телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2».

Сильніше своїх суперників представники каналів були і у вирішальному матчі. Команда експертів телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» впевнено переграла команду ФФУ з рахунком 2:0, і капітан команди експертів Віктор Вацко заслужено отримав кубок переможців турніру з рук директора каналів - Олександра Денисова.

Телеканал Футбол 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ