Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві жорстоко вбили молоду львів'янку: підозрюваний переховується у Росії

1/3
У Києві в Оболонському районі жорстоко вбили молоду 25-річну львів'янку, яка орендувала квартиру у столиці. У вчинені тяжкого злочину поліція підозрює 18-річного знайомого загиблої, який переховується у Росії. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ НП у Києві.

30 квітня у чергову частину Оболонського управління поліції подзвонив місцевий житель та повідомив про страшну знахідку: неподалік спортивної бази він виявив пакет із фрагментами людського тіла. Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що знайдені голова та нога належать жінці. 

До пошуку решток тіла долучився увесь особовий склад управління поліції та півсотні бійців Нацгвардії. Протягом кількох наступних днів правоохоронці відшукали всі фрагменти тіла жінки.

Під час розслідування було встановлено особу постраждалої. Нею виявилася 25-річна львів’янка, яка з вересня минулого року мешкала у столиці в орендованій кімнаті.

У 20-х числах квітня батьки втратили з нею зв'язок і звернулися в поліцію. Тоді пошуки дівчини не дали позитивного результату, а вже згодом стало відомо про вбивство.

На даний час правоохоронці дотримуються версії, що до скоєння тяжкого злочину може бути причетний знайомий потерпілої – 18-річний росіянин, із яким дівчина останнім часом листувалася через соціальну мережу. Слідство встановило, що з 21 до 25 квітня мешканець Москви знаходився в Україні та зустрічався з дівчиною, яку після цієї зустрічі живою вже ніхто не бачив.

Зараз молодик знаходиться на території Російської Федерації, а українські правоохоронці докладають зусиль для розкриття злочину.  За фактом умисного вбивства поліція розпочала кримінальне провадження. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ